Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Angel 666 uvařila 3. 1. 2013 19:42 Vepřové plátky s fazolkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 3. 1. 2013 19:42 Vepřové plátky s fazolkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 3. 1. 2013 19:42 Vepřové plátky s fazolkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřové nudličky na majoránce: Křehké a šťavnaté maso s kousky žampionů je plné chutí a vůní, na stole je za chvíli
Camembert se dříve dával jako válečný příděl, dnes z něj podle našeho receptu uděláte fantastický smažák