Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Angel 666 uvařila 3. 1. 2013 19:42 Vepřové plátky s fazolkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 3. 1. 2013 19:42 Vepřové plátky s fazolkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 3. 1. 2013 19:42 Vepřové plátky s fazolkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
38 foto Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo