Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 659 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,96 g |
Tuky | 27,81 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 26,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2013 21:42
7. 1. 2013 11:42
5. 1. 2013 08:11
4. 1. 2013 22:06
1974andrea: ano, přesně tak, nejdříve masíčko skoro doměkka opéct, spíše pomaleji, pak odložit stranou, dát podusit fazolky a nakonec přidat maso, na chvilku všechno spolu podusit, aby se chutě propojily .
4. 1. 2013 20:36
4. 1. 2013 15:57
4. 1. 2013 14:09
4. 1. 2013 11:51
4. 1. 2013 09:56
4. 1. 2013 09:47
4. 1. 2013 09:35
3. 1. 2013 23:46
3. 1. 2013 22:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vláčný koláč s jablky a povidly
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové placičky s cuketou a koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Cappuccino dort
Přidáno před 7 hodinami
Sytá kuřecí polévka s brokolicí, čedarem a sýrovými knedlíčky
Přidáno před 8 hodinami
Kachní roláda s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Vegetariánské rizoto na ghí
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Dannulka uvařila před 7 minutami
Extra rychlé lívance
Katka6 uvařila před 45 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
jalucka24 uvařila před 1 hodinou
Cappuccino dort
hekute uvařila před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Lenuus uvařila před 2 hodinami
Zeleninové placičky s cuketou a koriandrem
Moanka uvařila před 3 hodinami
Těsto na pizzu
bitcoinfilip49 uvařil před 4 hodinami
Salát z vařených krup
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Zavařená rajčatovo-bylinková omáčka
Polivkova uvařil před 6 hodinami
Dušený lilek
Danoouch uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku
Farmář radí, jak poznat správně zralé švestky na povidla a jak je správně uvařit. Pomůže vařečkový test
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni
Další recepty
Tématické fráze: vepřový plátek s fazolkami vepřové plátky veprovy platek s krenem vepřové plátky s lusky vepřový plátek na fazolich vepřové plátky a fazolové lusky vepřové platky s fazolkami veprove platek s fazolky recept vepřový na fazolí platky vepřové panenky vepřové plátky recept veprove mas s fazolí vepřové plátky recepty vepřové plátky s fazolové lusky vepřové plátky s fazolky a opečenými brambory křen fazolkami opéct podusit vepřové s fazolkami a kuskusem veprove platky na fazolové lusky veprové plátky s fazolkami jako příloha
Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř, olej, máslo, mouka hladká, fazolky sterilované, kečup sladký, česnek, křen
Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLO3
13 názorů