Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
vybusna uvařila 3. 9. 2009 08:06 Vepřové se zeleninou a bramborama 0 0 Zobrazit detail pred zapecenim Okomentovat
vybusna uvařila 3. 9. 2009 08:06 Vepřové se zeleninou a bramborama 0 0 Zobrazit detail po zapeceni Okomentovat
15 foto Vyzkoušeli jsme, jak se vaří v restauraci Jana Punčocháře: U Matěje potěší poctivá česká kuchyně, za oběd dáte kolem 500 korun
Křehké rohlíčky z kynutého těsta jsou vláčné a božsky chutnají. Stačí jeden trik s kváskem a připravené jsou během pár minut