Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
majda1512 uvařila 10. 7. 2009 07:46 Vepřovo-papriková směs v bramboráku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majda1512 uvařila 10. 7. 2009 07:46 Vepřovo-papriková směs v bramboráku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 potravin, po kterých budeme mít brzy hlad: Pozor na nízkotučné jogurty, bílou rýži, hranolky i chleba