Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Handour uvařila 14. 11. 2024 19:03 Vinná klobása s kroupovou přílohou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Tři letní destinace, kde si Češi u moře užívají hodně jídla za pár korun: Chorvatsko to ale není a na Řecko taky zapomeňte
8 foto Smažené krucánky podle Josefa Maršálka: Sladkou, krásně křupavou a nadýchanou pochoutku vonící vanilkou zvládnou i děti
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny