Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2016 18:56 Vitello tonnato trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2016 18:56 Vitello tonnato trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2016 18:56 Vitello tonnato trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 2. 11. 2016 18:56 Vitello tonnato trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pekař František radí, jak upéct dokonalý velikonoční mazanec. Nejdůležitější je bochánek správně „utáhnout"