Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
petram uvařila 25. 8. 2015 17:27 Voňavý čirok s čočkou a listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 25. 8. 2015 17:27 Voňavý čirok s čočkou a listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Jak připravit vepřové řízky krásně šťavnaté a měkké? Stačí je na pár hodin naložit do jedné z těchto marinád a správně smažit