Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
medanek uvařila 11. 12. 2022 15:18 Vrstvená domácí šunka, jak dělám já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 10. 12. 2022 20:22 Vrstvená domácí šunka, jak dělám já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Svatomartinské rohlíčky Laďky Něrgešové krásně voní rumem: Nejezte je teplé, varuje oblíbená moderátorka
Jednoduché tvarohové masopustní koblihy zvládneme snadno. Nemusejí se nechávat kynout a jsou krásně vláčné
Telecí plátky,potřené pikantním těstíčkem ze sýrů, zeleniny, bylinek a slaniny Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku 45 min