Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
veganotic uvařila 11. 8. 2015 10:57 Výborné pomerančové bábovičky se sirupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 11. 8. 2015 10:57 Výborné pomerančové bábovičky se sirupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 11. 8. 2015 10:57 Výborné pomerančové bábovičky se sirupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru