Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Bibinka uvařila 8. 2. 2013 11:10 Vychytaná majonéza z jogurtu a bez vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 8. 2. 2013 11:10 Vychytaná majonéza z jogurtu a bez vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 8. 2. 2013 11:10 Vychytaná majonéza z jogurtu a bez vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě