Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Nikolek uvařila 9. 3. 2013 12:48 Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikolek uvařila 9. 3. 2013 12:48 Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikolek uvařila 9. 3. 2013 12:48 Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem 0 0 Zobrazit detail Strouhánek Okomentovat
Příběh velikonočního zajíčka se začal psát už v 17. století. Prozradíme, proč nosí vajíčka i kdy byl vyroben první zajíc z čokolády
5 foto Jak se postarat na jaře o jahodníky? Potřebují okopat, přihnojit a zbavit se nejslabších článků, pak budou plodit jako o závod