Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
recepty73 uvařil 1. 3. 2018 07:13 Zadělávaná cibule / Sladkokyselá cibulová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 1. 3. 2018 07:13 Zadělávaná cibule / Sladkokyselá cibulová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 1. 3. 2018 07:13 Zadělávaná cibule / Sladkokyselá cibulová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejlepší způsoby, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou, ale nespadnou a ani se nespálí
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout