Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
medanek uvařila 21. 3. 2018 08:42 Zapečená hlíva ústřičná v listové misce a kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 20. 3. 2018 23:17 Zapečená hlíva ústřičná v listové misce a kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 20. 3. 2018 23:17 Zapečená hlíva ústřičná v listové misce a kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 20. 3. 2018 23:17 Zapečená hlíva ústřičná v listové misce a kuřecí prsa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího
Tajemství pálenky s obrázkem bojovníka střežilo za 135 let jen pět mužů. Řecká Metaxa i díky tomu chutná stále stejně
4 foto Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky