Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Jurgen.k uvařil 1. 5. 2010 18:33 Zapečené brambory s kuřecím masem, omáčkou z nivy a špenátem. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 1. 5. 2010 18:33 Zapečené brambory s kuřecím masem, omáčkou z nivy a špenátem. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 1. 5. 2010 18:33 Zapečené brambory s kuřecím masem, omáčkou z nivy a špenátem. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Masopustní koláče podle paní Columbové z Hliněné bašty jsou krásně nadýchané a uchvátí vás dvojí náplní
Letem jídelním světem: Švédské masové kuličky pochází původně z Turecka. Podle jednoduchého receptu je však zvládne každý