Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Fokuska uvařila 10. 5. 2010 13:46 Zapečené brambory s pórkem a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 10. 5. 2010 13:46 Zapečené brambory s pórkem a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 10. 5. 2010 13:46 Zapečené brambory s pórkem a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Těhotnej kuchař vzpomíná na mládí: Nabídl retro recept na špagety Gustáva Husáka, nechybí v nich točeňák ani hromada eidamu