Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
bouma.music uvařil 2. 6. 2012 12:29 Zapečené brambory se špenátem a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Před Okomentovat
bouma.music uvařil 2. 6. 2012 12:29 Zapečené brambory se špenátem a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Po Okomentovat
Vyznejte se v druzích šunek: Jak se liší jamón, prosciutto a pršut? A proč pražská šunka nemusí být z Prahy?
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem