Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 13:54 Zapečené kotletky v bylinkovém čatní se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 13:54 Zapečené kotletky v bylinkovém čatní se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 13:54 Zapečené kotletky v bylinkovém čatní se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Bleskové jednohubky: Lahodné caprese na špejli nebo efektně ozdobené chuťovky z listového těsta připravíte za chvilku