Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
jahoda uvařila 4. 10. 2010 19:51 Zapečené mleté maso s rýží, lilkem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jahoda uvařila 4. 10. 2010 19:48 Zapečené mleté maso s rýží, lilkem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jahoda uvařila 4. 10. 2010 19:48 Zapečené mleté maso s rýží, lilkem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jahoda uvařila 4. 10. 2010 19:48 Zapečené mleté maso s rýží, lilkem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Zapečené mleté maso s rýží, lilkem a rajčaty Okomentovat
Jak vyčistit mřížku u sporáku? Pomůže obyčejná směs soli, sody a oleje, využijete i ruční parní čistič