Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Nikina uvařila 22. 4. 2014 15:40 Zapečené telecí plátky s bramborami, paprikami a lilkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 22. 4. 2014 15:39 Zapečené telecí plátky s bramborami, paprikami a lilkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
32 foto Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci
Hrníčkové mléčné řezy: Nadýchaný korpus doplňuje tvarohovo-smetanová náplň, která je neuvěřitelně svěží a božsky chutná