KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
varilamyskakasicku uvařila 7. 7. 2011 14:22 Zapečený kozí sýr na rukolovém salátku s medovo-balsamikovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 7. 2011 14:21 Zapečený kozí sýr na rukolovém salátku s medovo-balsamikovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 7. 2011 14:19 Zapečený kozí sýr na rukolovém salátku s medovo-balsamikovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 7. 2011 14:19 Zapečený kozí sýr na rukolovém salátku s medovo-balsamikovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 7. 2011 14:19 Zapečený kozí sýr na rukolovém salátku s medovo-balsamikovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček
Maďarská fazolová polévka z jednoho hrnce: Je sytá díky uzenému masu a klobáse a skvěle chutná s jemnými nočky