Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:05 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:01 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:00 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:00 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 18. 3. 2012 11:00 Zapékané brambory s pangasem a čínskou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme