První pečené cukroví: Kokosová kolečka přivolají Vánoce a během adventu se krásně rozleží. Připravíte je ve strojku i bez
Hrnková bábovka s chutí jablek a perníku od Anety Vignerové: Perfektní vláčný moučník zvládne úplně každý
cathleen uvařila 29. 9. 2015 17:57 Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 29. 9. 2015 17:57 Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra z MasterChefa: Povelikonoční salát ze zbytků je skvělou zásobárnou vitaminů a hodí vás do pohody
Plněná vejce mimóza: Silvestrovská pochoutka, kterou zvládne připravit každý. Skvěle chutná a máte ji za pár minut