Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)

cathleen Kuchařka: cathleen

Zavařeniny 2 názory

Suroviny

500 g čerstvých paprik
2 kg rajčat
400 g cibule
1,5-2 dcl oleje
sůl
cukr
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pokrájíme očištěnou zeleninu a dáme ji i s olejem vařit bez pokličky.

  2. Měkké rozmixujeme, propasírujeme přes cedník, podle chuti osolíme a osladíme cukrem a ještě povaříme, aby směs zhoustla.

  3. Plníme do skleniček a zavařujeme 30 minut při 85°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 39 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    To je skvělý, škoda že už je po rajčatech, vyzkouším příští rok :)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Hm, to by šlo takto jednoduše ;-):-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pasta do guláše zavarujeme zeleninovou směs pasta guláš zavarujeme smes pod maso zavařujeme zeleninové omáčky paliva calamada pasta na guláš zavařujeme zeleninové směsi zavarujeme smes na spagety zeleninova zavarujeme masove smesi pasty do gulase guláš pasta zavařujeme pastu zeleninová pasta zavařujeme omáčku na špagety zavařujeme smesi z rajčat zeleninová směs na špagety zavařujeme pálivá čalamáda pasty pod maso zavarujeme zeleninova směs pod maso

Zapomněl/a jsem heslo