Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Jenda1 uvařil 4. 7. 2009 12:18 Zeleninová pomazánka 0 0 Zobrazit detail zeleninová pomazánka Okomentovat
Jenda1 uvařil 4. 7. 2009 12:18 Zeleninová pomazánka 0 0 Zobrazit detail zeleninová pomazánka Okomentovat
7 foto Holka u plotny radí: Upečte si domácí toustový chléb a ušetřete. Tenhle je nadýchaný a chutná božsky
Video Marokánky: Měkké a vláčné cukroví s vůní Orientu se snadno připravuje a chutná naprosto fantasticky