Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
janky3 uvařila 3. 11. 2020 19:40 Zelné bramborové vošouchy (bramboráčky, cmunda) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janky3 uvařila 3. 11. 2020 19:40 Zelné bramborové vošouchy (bramboráčky, cmunda) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janky3 uvařila 3. 11. 2020 19:40 Zelné bramborové vošouchy (bramboráčky, cmunda) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu