Císařský trhanec podle Jaroslava Sapíka: Nadýchaná sladká omeleta voní švestkami a rumem. Použijte troubu, radí šéfkuchař
KVÍZ: Vyznáte se v druzích smažených řízků? Otestujte si, zda víte, co dostanete na holštýnském a do kterého patří sýr
Znáte kotrč? Nádherně voní lesem a v této syté dršťkovce, která potěší hlavně vegetariány, báječně křupe
Ivace64 uvařila 6. 8. 2017 12:02 Zmrzlinová dřeň s citronovou šťávou a mátovým cukrem (sirupem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 6. 8. 2017 12:02 Zmrzlinová dřeň s citronovou šťávou a mátovým cukrem (sirupem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 6. 8. 2017 12:02 Zmrzlinová dřeň s citronovou šťávou a mátovým cukrem (sirupem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 6. 8. 2017 12:02 Zmrzlinová dřeň s citronovou šťávou a mátovým cukrem (sirupem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 6. 8. 2017 12:02 Zmrzlinová dřeň s citronovou šťávou a mátovým cukrem (sirupem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Znáte „panýr“? Slavný indický sýr se dá využít místo masa, báječně chutná palak paneer se špenátovou omáčkou