Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Svetlana uvařila 7. 4. 2009 09:46 Sekaná v srnčím hřbetu 0 0 ...po naplnění "zakryjeme" zbytkem sekané vrch...upečeme...:-) Okomentovat
Korunovace krále Karla III.: Oficiální menu oslav a recept na pečený lilek s jogurtovou zálivkou nadchly internet
Pět znamení horoskopu, která nejlépe připraví houby: Váhy vyšvihnou skvělou omáčku, Raci zase úžasnou smaženici
Masopustní zvyky a pověry: Hojnost jídla přináší štěstí, vepřové dodá sílu a koblihy jsou symbolem blahobytu