Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Svetlana uvařila 7. 4. 2009 09:46 Sekaná v srnčím hřbetu 0 0 ...po naplnění "zakryjeme" zbytkem sekané vrch...upečeme...:-) Okomentovat
Jak na nejlepší náplň do pizza šneků: Zapomeňte na kečup a vsaďte na čerstvé suroviny. Perfektní chuť vám to vrátí
Hitem letošního léta je tibi limonáda: Fermentovaný nápoj plný bublinek a života si zamilujete, třeba ve verzi s citrusy