uvařila 22. 3. 2013 09:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2013 09:36
voda, olej, cukr, sůl, mouka hrubá, mouka hladká, droždí čerstvé, pepř mletý, šunka
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Jak si vychutnat kroupy podle našich babiček: Kroupová smaženice, polévka nebo kroupové zelí chutnají božsky a moc nestojí
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu