Už nastal čas marmelády? Kdy slepovat linecké, aby do Vánoc krásně změklo a zároveň zůstalo křehké a sladké akorát
Iva Hüttnerová vaří na Vánoce buřtguláš pro celou rodinu: Mám jeden fígl, proč dětem a vnukům tak chutná, prozrazuje herečka
Šlehačkové cukroví zachrání Vánoce: Křehké, nadýchané a neodolatelné kousky jen ze tří surovin jsou ihned měkké
Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
11 foto Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý
Šéfkuchař prozrazuje recept na valašské kynuté borůvkové knedlíky: Výborné jsou s tvarohem i perníkem, říká