Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
udivena uvařil 16. 1. 2011 13:45 Višně v čokoládě aneb domácí bonboniéra II 0 0 Zobrazit detail plněné oříšky pro tchýni k narozeninám :-) Okomentovat
udivena uvařil 16. 1. 2011 13:44 Višně v čokoládě aneb domácí bonboniéra II 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu