Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené krůtí maso s broskví

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tiktak

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie180 kJ /
43 kcal
Bílkoviny1,68 g
Tuky0,11 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí stehna bez kože dobre umyjeme zbavíme šliach, na niekoľkýck miestach narežeme a do zárezu vožíme pár kolečiek cesnaku, mäso posolíme, pokoreníme, potrieme olejom a posypeme kmínom, podlejeme trochou vody. Krok 2: Mäso pečieme prikrýté asi hodinu potom odokryjeme a dopekáme asi 20 minút a polievame výpekom. Podávame s rýžou a broskyňami.

TIP: Jak upéct krůtu?

Zveřejněno 30. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené krůtí maso s broskví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOxj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené krůtí maso s broskví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOxj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krůtí maso recepty, pečené krůtí maso, krůtí maso pečené, pečená koza, krůtí maso s broskví, recepty z krutiho masa, krutí maso, recepty krůtí maso, pečené krůtí maso recepty, krůtí maso recept, pečené krůtí, pečené kruti maso recept, recepty na krůtí maso, krutí pečeně, dobrý recept na pečené krůtí maso, pečený krůtí plátek, pečene krůtí platky, maso na broskvi, pečení krůtího masa, zavařené kruti maso

Suroviny:
česnek, pepř, koření zeleninové, sůl, olej olivový, kmín celý, broskve

Přidat fotografie receptu