Voňavé a křupavé řízky z bedly bez smažení a složitého postupu. O perfektní chuť se postará trouba a zajímavý trojobal
Jak na nejsnazší houbovou polévku se zeleninou: Voní lesem a kmínem a přípravu zvládne i kuchař amatér
Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
xlindadivis uvařil 17. 9. 2025 20:57 Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin) 0 0 Zobrazit detail Hruškový Tarte tatin Okomentovat
5 foto Retro okénko: Příběh růžového porcelánu zdobeného zlatem a kvítky. Jak poznáte ten pravý a kolik za něj zaplatíte?
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu