Pět nápaditých školních svačinek, které jsou hravé, zdravé a tak chutné, že je děti zbaští do posledního drobečku
Návod na krásný obložený talíř: Video napoví, jak vyrobit květinky z ředkviček i salámu, nebo mrkvové mašle
Medové řezy na plech: Výrazně voní medem a skořicí a doplněné naloženým rakytníkem chutnají fantasticky
Danka a Jirka uvařil 28. 2. 2014 14:45 Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danka a Jirka uvařil 28. 2. 2014 14:45 Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danka a Jirka uvařil 28. 2. 2014 14:45 Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
16 foto Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák