Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

28. 2. 2014 16:45

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 118 kJ / 3 135 kcal
Bílkoviny130,33 g
Tuky233,95 g
Vláknina15,46 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 2,76 g
Sůl6,77 g
Sacharidy119,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

holandská omáčka-viz Top recepty

PS: při smažení placiček je lehce přimáčkněte obracečkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

4. 3. 2014 08:29

Diskuze mimo hodnocení receptu zkopírována a přeložena sem, tu se prosím vyjadřujte a nezatěžujte recept komentáři, které pod něj nepatří. Děkuji za všechny kuchařinky a kuchaře. Přečtěte si i níže psaný příspěvek xjurného, kde jasně formuluje, co PATŘÍ A CO NEPATŘÍ POD RECEPT. Od toho máme diskuzní fórum.
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2415

magdalenka magdalenka

3. 3. 2014 22:06

vybusna: aj ja mám rada, ak ryba chutí ako ryba - imponuje mi prirodzená chuť východiskových surovín.;-)

vybusna vybusna

3. 3. 2014 21:28

Ked mam kvalitnu rybu, tak hlavne necham vyniknut chut kvalitneho masa a nie ju znicit vyprazanim, zapekanim a zalievanim omackou. K prilohe, ktoru udavate pri recepte nema ani cenu sa vyjadrovat, ak na nu pozeram ako prilohu k rybe....skor by som ju povazala so zeleninovym salatom za hlavne jedlo.
Samozrejme nevylucujem, ze aj takto pripravena kvalitna ryba s tazkou prilohou najde svojich fanusikov.
Pokial by niekto chcel namietat, ze som neuvarila a posudzujem...Varim 40 rokov a s dovolenim, viem uz co to posudit aj bez toho, zeby som to vlozila do ust.
Poznamka pre majitelov stranok.....je toto adekvatne vyjadrenie k samotnemu receptu, alebo bude posudene ako zavadne a bude vymazane ako *neziaduce*???!!

hosta hosta

3. 3. 2014 21:25

No, když si odmyslím to zbytečné smažení, nahradím přílohu bramborem a použiji opravdu holandskou omáčku místo toho, co je na těch nepříliš kvalitních fotkách, tak by to možná šlo:-)) Ale to už je asi jiný recept

Danka a Jirka

28. 2. 2014 21:04

barinek:Je to velká dobrota,ale jak říkám,vše se odvíjí od kvality ryby. Nemá cenu kupovat Pangase a ryby tomu podobné...:-)

Danka a Jirka

28. 2. 2014 20:59

Dajda:Je to velká dobrota a holandskou omáčku nemusíte a placičky jdou smažit na teflonové pánvi "nasucho".Řízek s bramborovým salátem je asi daleko větší bomba...:-)

Dajda Dajda

28. 2. 2014 20:48

Vypadá to moc hezky, ale já bych se dost bála přemíry tuku a úpravy náročné na žlučník: smažená ryba v trojobalu se znovu zapeče se sýrem, a to v máslem vymazaném pekáčku, pak se ještě přelije holandskou omáčkou, která se valnou většinou skládá ze žloutků a másla (cholesterolová bomba) a k tomu ještě smažená příloha se šunkou. Páni, to asi přežije málokdo bez úhony.:-O

barinek

28. 2. 2014 20:34

tak to je hodně zajímavý recept:-p,určitě dobrota!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gratinovaná ryba treska s mozzarelou treska s rajčaty a mozzarelou ryba s mozzarelou a rajčaty recept ryba pro žlučník ryba s rajcaty a mozzarelou gratinované brambory s mozarelou treska d rsjcsty s mozarelou treska cena treska s mozarelou ryba s mozarelou a rajčetem gratinovaná na rajčata gratinované brambory mozarellou gratinované brambory s mozzarelou treska s mozarelou recept treska recepty pro žlučník treska doba smazeni treska s ledovym salát recept ryba s bazalkou a rajcaty treska s mozarellou

Suroviny: treska, sýr mozzarella, rajče, bazalka čerstvá, salát ledový, máslo, vejce, máslo, žloutek, šťáva citronová, sůl, pepř, citron, brambory, prosciutto, olej olivový

TopRecepty.cz

Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JAm2