Rolované knedlíky sirovi štruklji. Sladká slovinská specialita s tvarohem chutná jako od babičky, příprava je navíc snadná
Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Dana Steinhauser uvařila 23. 10. 2014 10:57 Masovou směsí plněná cuketa, zapečená se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dana Steinhauser uvařila 23. 10. 2014 10:57 Masovou směsí plněná cuketa, zapečená se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dana Steinhauser uvařila 23. 10. 2014 10:57 Masovou směsí plněná cuketa, zapečená se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Linecký koláč s jablky: Křehké těsto v kombinaci se šťavnatou jablečnou náplní je krásně vláčné a voní vanilkou
Historie na talíři: Palačinky i jiné placky dříve bývaly jídlem chudých. Dnes ty nejlahodnější připravíte ze zakysané smetany
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné