Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Náš rok v kuchyni je další videokuchařkou z Edice Toprecepty.cz. Přestože je další v řadě našich tištěných kuchařek, je tato kniha výjimečná a zcela jiná. Jaké recepty jsme do ní vybrali a co vše vám kniha nabídne?

Jak vznikl námět na tuto kuchařku? 

Mezi navrhovanými tématy na novou knihu se už delší dobu objevovala hezká myšlenka vytvořit kuchařku pestrou, jako je pestrý každičký rok lidského života. Náš rok v kuchyni je proto rozdělen do čtyř rubrik podle ročních období, do kterých jsme vybrali recepty podle sezónních surovin, vhodné pro začátečníky i zkušené kuchaře. Stupeň náročnosti receptů je viditelně označen, stejně jako doba přípravy pokrmu a kategorie, ve které je recept zařazen.

V každé roční době vaříme trochu jinak - na jaře vydatné polévky a pokrmy z první zeleniny, v létě lehká jídla a rychlé obědy, abychom netrávili v kuchyni příliš dlouho a měli čas na zahradu. Na podzim se vracíme k vydatným jídlům a věnujeme se zavařování, v zimě probíhají zabijačky, příprava vánočního cukroví a silvestrovských oslav. Proto jsou recepty poskládány tak, aby v knize během celého roku každý našel právě to co hledá a na co má chuť. 

Co kniha Náš rok v kuchyni nabízí?

Moderní recepty střídají ty tradiční, babičkovské, ke kterým se občas všichni rádi vracíme. Každý recept v knize má srozumitelně popsaný postup, podle kterého uvaří podařený pokrm i úplný začátečník. Navíc jsou některé recepty doplněny užitečnými tipy, které čtenářům usnadní přípravu i složitějšího pokrmu. Protože jíme i očima, každý recept je doplněn nádhernou barevnou celostránkovou fotografií, která vás k přichystání jídla ještě více naláká. Jako ve všech našich kuchařkách, ani v této nechybí QR kódy, které vám nabídnou možnost zhlédnout videorecept na webu. 

 

Předprodej

 

Tuto jedinečnou obsáhlou kuchařku máte možnost zakoupit již nyní v předprodeji za výhodnou cenu a jako dárek k ní dostanete Náš kalendář 2024 a Naše kuličkové pero zdarma.

Na více než 500 stranách kniha čtenářům nabízí 215 zajímavých a lákavých receptů. Aby byla ještě pestřejší a bohatší, jako milý bonus pro vás jsme do ní přidali užitečné rady a tipy, které vám práci v kuchyni zpříjemní a usnadní. Tipy jsou také tematicky rozděleny podle ročních období a na začátku každé rubriky jim patří hned několik stran. Jistě se tedy můžete těšit na zajímavé čtení. 

Jedním z receptů, zveřejněných v nové kuchařce je i tento návod na tvarohové lívance:

Jak vypadá naše kniha uvnitř?

Připravili jsme pro vás ukázku několika stránek přímo z knihy Náš rok v kuchyni , abyste měli představu, jak vypadají jednotlivé recepty a obsahové stránky.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více