Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Sestis uvařil 20. 1. 2017 12:45 Ředkvičkový mixsalát s hořčičným dresinkem a chlebovými krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači
Alpský knedlík aneb Germknödl: Kynutý knedlík velikosti XXL je plněný povidly a neodolatelně voní rumem a vanilkou