Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Jirik.Hajek uvařila 1. 5. 2017 10:55 Zapečené kuřecí maso s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jirik.Hajek uvařila 1. 5. 2017 10:55 Zapečené kuřecí maso s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Perníkářka Eva radí, jak na dokonalou bílkovou polevu: Bílky se nesmějí šlehat a množství cukru se řídí velikostí vejce