Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh po kanadsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 10. 2011 17:01

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 585 kJ / 379 kcal
Bílkoviny5,34 g
Tuky33,10 g
Vláknina1,31 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 3,55 g
Sůl8,40 g
Sacharidy14,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Kuchyně USA (upraveno)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

1. 11. 2016 09:26

Recept mi nějak utekl a dnes dělám k obědu pstruhy, tak vyzkouším Elizin recept, vypadá moc dobře a už teď boduji :yes:

Eliza

21. 10. 2011 22:18

rebeka: Rebi, jsi milá...:-K I ostaním moc děkuji za komentáře a body. Nebudu tu vyťukávat Vaše jména, ale známe se a já si Vašeho názoru velmi vážím.:-K:-K
Brusinky jsou kompotované, se sušenými v kuchyni nemám zkušenost, jen jsem je kupovala svým milým jako doplňkový dáreček a co s nimi provedli, to už nevím.:-8

rebeka

21. 10. 2011 07:40

Eli, krásné:-K jako ostatně vždy od tebe:-)
ty brusinky...jsou myšlené sušené nebo kompotované:-?

Kroupovka

20. 10. 2011 09:26

určitě bude výborný za bodík :yes: a ty brusinky jsou sušené nebo kompotované ?

Anna Kocikova

20. 10. 2011 05:34

Zajímavé složení surovin,recept se mi líbí:-p+12:yes:

ella1

20. 10. 2011 04:26

doma mám v mrazáku tři pstruhy už se nestihly v létě ugrilovat,tak tohle je super inspirace:yes:

Merylas

19. 10. 2011 21:57

Eli, moc krásná rybička;-):yes:

Bahula

19. 10. 2011 21:39

Brusinky mám moc ráda, ale se pstruhem jsem je ještě nejedla. Ukládám a vyzkouším :yes:+

Eliza

19. 10. 2011 21:03

Sretti, Evičko...děkuju za ohlasy.:-)

eva hubova

19. 10. 2011 20:53

Krása:-p:-p:yes:+8

srettka

19. 10. 2011 19:22

úúúú pstroužek, ten já tuze ráád a tenhle zrovna volá..dej si mě, kousni si:-p:yes::yes:

Eliza

19. 10. 2011 18:29

Děkuji moc za komentáře a za zájem. Jani, napsala jsem to neúplně...:-8, jasně, že 5 minut nestačí, potom ještě tak dvacet... Promiň, už jsem to opravila, doplnila.
Jinak podle mě je to nazvané "po kanadsku" kvůli těm brusinkám - to je taková typická kanadská surovina.:-)

savlinka

19. 10. 2011 18:19

:yes::yes::yes:Eli opravdu stačí 5minut:-O:-O:-Oje to supr rp a ráda ho vyzkouším:yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova

19. 10. 2011 17:27

S tvým dovolením Elizo, posílám tuto nádheru i s linkem na tento recept mé sestře do Kanady.;-) To je nádhera,:yes: tak doufám, že i jí se bude líbit:-*:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku

19. 10. 2011 17:21

Rybička má milovaná a je na stole, krásné :-K:-O;-):-p:-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh recept pstruh recepty recept na pstruha pstruh s brusinkami jak ugrilovat pstruha recept pstruh recepty na pstruha pstruh v kuchyni pstruh na brusinkach ryba po kanadsku pstruh-recepty pstruh z mrazaku pstruh brusinky recept na pstruhy kanadské brusinky recepty recept na ryby pstruzy pstruh s brusikami recepty na pstruhy recepty ze pstruha recepty pstruh

Suroviny: pstruh, brusinky, česnek, šťáva citronová, omáčka sojová, máslo, pepř čtyř barev, sůl, olej

TopRecepty.cz

Pstruh po kanadsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lMMM