Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
bartman5 uvařil 15. 5. 2024 17:02 Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
bartman5 uvařil 24. 5. 2023 10:23 Pravý vepřový guláš 0 0 Zobrazit detail Luxusní gulášek ! Okomentovat
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
KVÍZ: Jak moc se vyznáte v hláškách Zdeňka Pohlreicha z pořadu Ano, šéfe!? Otestujte si své znalosti a pobavte se