Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Danniela uvařila 27. 4. 2015 11:48 Nakládaný Hermelín s grilovacím kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danniela uvařila 27. 4. 2015 11:48 Nakládaný Hermelín s grilovacím kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danniela uvařila 27. 4. 2015 11:48 Nakládaný Hermelín s grilovacím kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krakowski kumpir: Obří pečené brambory z polských trhů se plní opraženou slaninou a smaženou cibulkou, báječně voní i chutnají