Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Eliza95 uvařila 11. 12. 2022 07:39 Špagety se slaninou, olivami a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
23 foto Vyzkoušeli jsme Punčochářův řízek přes celý talíř: Restaurace Šnycl má tahák za necelých 300 Kč, na který se budete vracet
Tatranský čaj: Kořeněný vánoční nápoj ze Slovenska má grády! S karamelizovaným medem a citronem ale chutná skvěle