Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
Fejkinc uvařil 11. 5. 2015 11:08 Vanilková panna cotta s jahodovo-medovým tataráčkem, ovocným coulis a prachem z pomerančů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fejkinc uvařil 5. 5. 2015 09:05 Lehký salátek s mozzarellou, marinovanou zeleninou a prachem z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fejkinc uvařil 5. 5. 2015 09:05 Lehký salátek s mozzarellou, marinovanou zeleninou a prachem z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fejkinc uvařil 4. 5. 2015 09:49 Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného vína a bylinkovou pěnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Oblíbená tyčinka Kofila slaví 100 let! Připomeňte si s námi její historii i to, jak ikonický obal s mouřenínem vypadal dříve