Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného vína a bylinkovou pěnou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (35 min příprava)

4. 5. 2015 11:49

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Fejkinc

4. 5. 2015 12:57

určitě se bylinky dají obměnit s jinýma přísadama a k sýrům se 100% hodí :)

jinak zhruba na 1 litr vína dávám 10 polévkových lžic cukru, ale záleží také na chuti vína a doslazuji taky podle chuti

casino

4. 5. 2015 12:47

Domnívám se, že z receptu se vytratil cukr jako takový, ale především aspoň jeho přibližné množství (?KL, ?PL) na litr vína

danielle72:
Na jahody?
Tak určitěěě:yes: ...a vůbec by na nich nemusela být ani majonéza ;-) jako např. zde http://www.toprecepty.cz/recept/42115-balsamikove-...

danielle72

4. 5. 2015 12:21

Fejkinc: Děkuji za odpověď ;-). Kdyby se víno svařilo s jinými bylinkami (skořice, hřebíček - a přidal se cukr), umím si ji představit třeba i jako ozvláštnění chuti na čerstvých jahodách s rukolou, na mangu, nebo třeba sýrech jako je fetta nebo camemebert. Co myslíš?

Fejkinc

4. 5. 2015 12:13

redukce vydrží minimálně 1 měsíc, většinou ji ale spotřebuji dříve než by přestala být dobrá, protože se dá použít skoro všude :) jak u předkrmu tak hlavních chodů

danielle72

4. 5. 2015 12:03

Krásné jídlo a pěkně vysvětlená receptura;-). Trochu náročnější pro nepříliš zkušené kuchařinky, ale v chuti se to stonásobně vrátí :-p:yes:
Jak dlouho pak asi vydrží vinná redukce v lednici?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: redukce z vína pstruh s cervenou cockou pstruh s cockou losos na cervene cocce čočka a pstruh červená čočka s pstruhem příloha k červené čočce cervena čočky k pstruhů červená čočka s červeným vínem recept pstruh cervena cocka pstruh ceevena cocka pečený pstruh s čočkou červená čočka na vine pstruh a čočka pstruh lososovitý s cervenou cockou pstruh salat s cervene cocky co se hodí k řepě a mrkvi červená čočka pstruh recepty pečený feik čočka na víně

Suroviny: pstruh, čočka červená, mrkev, cibule šalotka, víno červené, rozmarýn, tymián, hrášek, mléko, sůl, pepř, cukr

TopRecepty.cz

Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného vína a bylinkovou pěnou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M20O