Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
janinka265 uvařila 25. 11. 2022 10:01 Tatarkové bagetky pre Katarínku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janinka265 uvařila 24. 11. 2022 09:04 Tatarkové bagetky pre Katarínku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janinka265 uvařila 24. 11. 2022 09:04 Tatarkové bagetky pre Katarínku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody
28 foto Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření