Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Margusticka uvařil 26. 11. 2012 02:03 Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré 0 0 Zobrazit detail naložené maso Okomentovat
Margusticka uvařil 26. 11. 2012 02:03 Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré 0 0 Zobrazit detail maso po upečení Okomentovat
Margusticka uvařil 26. 11. 2012 02:03 Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré 0 0 Zobrazit detail dobrou chuť:) Okomentovat
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice