Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
mishishe uvařila 2. 6. 2018 08:27 Sirup z květů černého bezu 0 0 Zobrazit detail Skvělý bezový sirup, dle tohoto receptu. Okomentovat
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším
Pizza šneky jsou chuťovkou, kterou rychle připravíte z listového těsta. Provoňte je oreganem či rozmarýnem