Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Moniiita uvařila 10. 4. 2017 19:37 Svěží pepřovo-citronové kuřecí medailonky s fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moniiita uvařila 10. 4. 2017 17:34 Svěží pepřovo-citronové kuřecí medailonky s fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moniiita uvařila 10. 4. 2017 17:34 Svěží pepřovo-citronové kuřecí medailonky s fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře
Sugo all'amatriciana: Jedna z klasických italských rajčatových omáček voní opečenou slaninou a pikantní chuť dodá chilli paprička