Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Pavla Polesna uvařila 12. 12. 2009 14:44 Kuřecí čertovská směs v bramboráku 0 0 Zobrazit detail čertovská směs v bramboráku Okomentovat
Pavla Polesna uvařila 11. 12. 2009 21:05 Broskvová tříšť 0 0 Zobrazit detail broskvová tříšť Okomentovat
Brokolicová polévka s voňavou zeleninou a aromatickým sýrem překvapí skvělou chutí a krémovou konzistencí