Kuřecí čertovská směs v bramboráku

lucie mrazkova Kuchař:

Minutky 4 názory

čertovská směs v bramboráku
Přidat další fotografii
55
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Suroviny

500 g kuřecích prsíček
žampiony
kukuřice
chilli
kečup
bramborákové těsto
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostečky, osolíme, opepříme a opečeme na pánvičce.

  2. Až máme kuřecí maso hotové, tak přidáme žampiony, kukuřici a chvíli podusíme.

  3. Pak přidáme chilli a nebo ostrý kečup. Já mám malé děti, tak dělám nepálivé a je to taky moc dobrý.

  4. Chvíli povaříme a máme hotovo.

  5. Potom si uděláme bramborák a do půlky bramboráku vložíme směs a druhou půlkou překryjeme, můžeme ozdobit zeleninou a už přeji dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Kuřecí čertovská směs v bramboráku

  • KATARINKA KATARINKA(neregistrovaný)

    dzungila: Však ano, až je kuřecí maso hotové, však to tam má napsaný!! Já to pochopila.. :yes: :-)):-)):-))

    Odpovědět

  • Simona Simona(neregistrovaná)

    Recept jsem dneska vyzkoušela, paní Lucie děkuji za inspiraci byla to mňamka:-p:yes:

    Odpovědět

  • Hanka Hanka(neregistrovaná)

    dzunqila - Ale vždyť to tam má napsané,tak proč to rozčílení? A nebo si to Pavla opravila až po tvém komentáři?

    Odpovědět

  • dzungila dzungila

    Lucie, žampiony a kukuřici asi přidáváš ve chvíli, kdy máš orestované maso, ne? Kam tak spěcháš? Chtělo by psát postupy a suroviny trochu pečlivěji.:-//

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo